+36 20 535 5534

USA H2O Polo - Vízilabdázz az USA-ban!

Két vízilabdát szerető, -gyakorló, -oktató férfi életútja egymást keresztezte, … és a történet folytatódik… mégpedig azzal, hogy a lehetőség, amit ajánlanak, segít álmaid megvalósulásában.

Szentes városa az amerikai-magyar sportkapcsolatok bázisaként van jelen ebben a történetben. A Szentesi Vízilabdaklub, a város vezetése és a Magyar Vízilabda Szövetség nagy mértékben segíti a program megvalósulását.

Célkitűzésünk az amerikai-magyar sportkapcsolatok erősítése a vízilabda sportra építve.

Az érem egyik oldalán lehetőséget kínálunk magyar vízilabdázó fiataloknak, hogy kipróbálják tudásukat az Egyesült Államokban hagyományosan megrendezett nyári bajnokságokban, téli kupákon. Célunk a szabadidő hasznos eltöltése mellett, hogy megismertessük a magyar sportolókkal az amerikai klubéletet, az egyetemi, főiskolai képzést és sportéletet, valamint az ország kulturális, természeti, szociális hátterét. Mindennek velejárója, hogy az angol nyelvtudást határtalanul lehet fejleszteni, valamint a kiemelkedő tanulmányi-, és sportolói eredményekkel ösztöndíj lehetőségben is segítséget tudunk nyújtani.
A szolgáltatásról bővebben itt olvashat.

Ha ügyesen vízilabdázol és a sport segítségével szívesen belépnél egy életre szóló lehetőség világába, böngészd át honlapunkat és töltsd ki jelentkezési lapodat. Személyesen felvesszük veled a kapcsolatot!

Az érem másik oldalán a Magyarországra érkező amerikai klubok csapatai vannak, akik szívesen látogatnak hazánkba. Szeretik a magyar vízilabdát és nyitottak a magyar kultúra megismerésére. Ez a történet, még csak most kezdődik, légy ott valamelyik oldalon. Az érem a győzteseké…
A szolgáltatásról bővebben itt olvashat.