+36 20 535 5534

Beutazás

A külföldről érkező sportolók számára alapvetően kétféle csomagot ajánlunk, itt sem feledkezve meg az egyedi elvárásokról, igényekről.

 1. Az első esetben USA-beli klub- és iskolai csapatok magyarországi edzőtáborozását segítjük, szervezzük.

  A múltbéli tapasztalatok alapján kiemelt fontosságúnak tartjuk az igények előzetes felmérését, az azokhoz való maximális igazodást és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtását, mivel ehhez szokott vendégkörről van szó, és csak teljes elégedettség esetén várhatjuk, hogy visszatérő vendégeink lesznek. Az utazás időpontja, időtartama szintén a megrendelőktől függ, minden esetben ehhez igazítjuk a szakmai és kulturális programot.

  Fontos, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki minél több itthoni klubbal, szakosztállyal, ahol edzőmérkőzések, edzések, taktikai és technikai továbbképzések folytathatók. Igyekszünk olyan partnereket találni, ahol a sportprogram szoros összhangba hozható a szállással, étkezéssel, kulturális eseményekkel. Rendelkezésünkre áll több szálláshely és étterem, ahol biztosított az elvárt színvonal.

  A program díjazása ($/nap/fő) tartalmazza a szállást, étkezést, reptéri transzfereket, külön busszal történő szállítást minden helyszínre, a kísérők díjazását, és természetesen a sport- és kulturális programok költségét is. Néhány minta programot a mellékletben bemutatunk.

 2. A második esetben egyéni sportolók huzamosabb ideig történő magyarországi tartózkodását és sportolását segítjük. Elsősorban a befogadó klubbal való megegyezésben, illetve az elszállásolásban tudunk segítséget nyújtani. A szolgáltatás alapja a rendszerbe történő regisztráció, melynek egyszeri díja van.

  Fontos kiemelni, hogy Magyarország a múltban és a jelenben elért sportági sikerek miatt igen vonzó célpont e tekintetben, de itt is nagy szerepet játszik a vendégek elégedettsége a fent már leírt okok miatt. Ezért középiskolás korú gyermekek esetén ez a termék szoros kapcsolatban kell, hogy legyen a kiutaztatás fent bemutatott egész nyári egyéni termékével, mivel az amerikai vendéglátó családok a gyerekek között szövődött barátságra alapozva szívesen küldik a sportolni vágyó fiatalokat a már ismert családhoz.

  Felnőtt korú játékosok esetén kizárólag a közvetítésben nyújtunk segítséget, a költségviselést a sportoló és a befogadó klub között kell megosztani.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet: http://www.usa-h2opolo-opportunities.com/j30/index.php/hu/jelentkezes

Power Aquatics in Hungary