+36 20 535 5534

USA H2O Polo - Vízilabdázz az USA-ban!

Két vízilabdát szerető, -gyakorló, -oktató férfi életútja egymást keresztezte, … és a történet folytatódik… mégpedig azzal, hogy a lehetőség, amit ajánlanak, segít álmaid megvalósulásában.

Szentes városa az amerikai-magyar sportkapcsolatok bázisaként van jelen ebben a történetben. A Szentesi Vízilabdaklub, a város vezetése és a Magyar Vízilabda Szövetség nagy mértékben segíti a program megvalósulását.

Célkitűzésünk az amerikai-magyar sportkapcsolatok erősítése a vízilabda sportra építve.

Az érem egyik oldalán lehetőséget kínálunk magyar vízilabdázó fiataloknak, hogy kipróbálják tudásukat az Egyesült Államokban hagyományosan megrendezett nyári bajnokságokban, téli kupákon. Célunk a szabadidő hasznos eltöltése mellett, hogy megismertessük a magyar sportolókkal az amerikai klubéletet, az egyetemi, főiskolai képzést és sportéletet, valamint az ország kulturális, természeti, szociális hátterét. Mindennek velejárója, hogy az angol nyelvtudást határtalanul lehet fejleszteni, valamint a kiemelkedő tanulmányi-, és sportolói eredményekkel ösztöndíj lehetőségben is segítséget tudunk nyújtani.
A szolgáltatásról bővebben itt olvashat.

Ha ügyesen vízilabdázol és a sport segítségével szívesen belépnél egy életre szóló lehetőség világába, böngészd át honlapunkat és töltsd ki jelentkezési lapodat. Személyesen felvesszük veled a kapcsolatot!

Az érem másik oldalán a Magyarországra érkező amerikai klubok csapatai vannak, akik szívesen látogatnak hazánkba. Szeretik a magyar vízilabdát és nyitottak a magyar kultúra megismerésére. Ez a történet, még csak most kezdődik, légy ott valamelyik oldalon. Az érem a győzteseké…
A szolgáltatásról bővebben itt olvashat.

Bővebben

Hírek, információk

Egy életre szóló lehetőség - egy magyar lány, aki él is vele…

Szeretnénk megosztani nagy örömhírünket, hogy mások is bátorítást kapjanak a jövőt illetően. Tavalyi amerikai-magyar kapcsolatunk egyik kedves gyümölcse Miló-Sidló Franciska.

Bővebben

2016. nyarán folytatódik a Nagy Program...

Új szakasz kezdődött programunk életében. dr. Molnár Tamás, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó egyedülállónak tartja ezt az életre szóló lehetőséget.

Tovább

Amerikai pólóbajnokok erős magyar akcentussal

Nem valószínű, hogy felkapjuk a fejünket a hírre: a CHAWP csapata nyerte az Egyesült Államok U18-as évjáratú vízilabda-bajnokságát.
Read more

2 hónap Amerika! A lehetőségek adottak.

Kint vannak! Jövőhéten indul a csapat másik fele.
Read more

Próbáld ki magad az Amerikai Egyesült Államokban!

Játssz neves egyetemi klubokban, szerezz barátokat és tanuld meg a nyelvet.
Kiváló oktatók várnak Rád, hogy segítsenek a sportkarrieredben!

Programok, összefoglalók